Werkgevers

Gratis Vacature Plaats is Dé gratis vacaturesite waar werkgevers geheel gratis vacatures en banen kunnen plaatsen.

Als werkgever kunt u geheel gratis uw vacatures plaatsen op de vacaturesite van GratisVacaturePlaats.nl. Plaats en beheer eenvoudig uw vacatures, ontvang reacties van werkzoekenden via ingesloten sollicitatieformulier in uw vacaturevermelding.

De kosten voor plaatsen van een vacature op GratisVacaturePlaats.nl

GratisVacaturePlaats.nl rekent geen kosten voor het plaatsen van standaard vacatures of gebruik van haar vacaturesite, het plaatsen van vacatures is volledig gratis voor werkgevers. Ook het ontvangen van reacties door sollicitanten en werkzoekende is geheel gratis en kent geen beperkingen.

CV database kandidaten raadplegen.

U kunt als werkgever gratis onze CV database raadplegen en op zoek gaan naar geschikte kandidaten voor uw openstaande vacatures of werkzaamheden. U dient voor het gebruik van onze CV database twee minimaal twee vacaturecredits op uw account te hebben staan, dit om misbruik van onze dienst te voorkomen. U kunt deze vacaturecredits tevens gebruiken voor het plaatsen van Topvacatures.

Werkzoekenden & Sollicitanten

Via de vacaturesite van GratisVacaturePlaats.nl kunt u nadat u bent ingeschreven als werkzoekende op zoek naar passende vacatures en werk. U kunt online solliciteren via het ingesloten sollicitatieformulier in betreffende vacature. Indien u solliciteert naar een baan zal uw CV worden gepresenteerd aan betreffende werkgever samen met uw sollicitatie. Werkgevers kunnen ook uw cv vinden in onze CV database, zorg er voor dat uw cv compleet en recent is, dit verhoogt uw kansen op het vinden van een passende baan aanzienlijk.

Het team van GratisVacaturePlaats wens u veel succes bij het vinden van geschikte kandidaten of een passende baan.

Gratis advertenties plaatsen